tirsdag, februar 19, 2013

Overraskelsesgave til gutta


Den ene av Mr Amelies to storesøstre kom nedover til Østlandet i helgen. Igår var hun på besøk hos oss, og med seg hadde hun verdens fineste overraskelsesgave til guttene: Hjemmestrikkede Mariusgensere. SÅ fine og i delikate og tøffe farger; blåtoner til eldstemann og brunbeige til lillemann. Jeg sukker henført... Jesper har fått i str.4 år, Emil i str.1 år. Bittelitt store nå, men kan brukes. Og så har de noe å vokse i.

 
Sovende gutt med litt for liten lue... Go'klumpen vokser og gror!

Føler meg innmari heldig som blir beriket med hjemmestrikkede klær fra skjønne mennesker i ny og ne. Jeg elsker strikkeklær, men har bare ikke fått noe sus over strikkeferdighetene (enda...). Derfor er det ekstra stort å få slike fine gaver.


Takk, kjære svigerinne for  fantastiske gensere og all tid du har lagt ned i strikkingen! Jeg er så takknemlig!

Forresten - jeg har jo lovt noen bilder av genserene jeg fikk til jul også. Noen av dere har sett dem på Instagram. Bilder kommer! Photoshoot er nemlig et kapittel for seg når det gjelder 'eldstisen'... Dere ser jo over; ikke mye blikk inn i kamera ;-)PS! Takk for respons på forrige innlegg. Da skal jeg ta dere med på oppussingsferden og vise litt underveisbilder.

4 kommentarer:

Lillian sa...

Utrolig lekre gensere!! Guttene er heldig! :)
Klem!

Torill sa...

Kjempe flotte!!!

Torill sa...

Ps:) hvis du skal begi deg ut på noe strikke prosjekter, så er det veldig motiverernde å strikke med alpacagarn, enten mini alpaca, eller vanlig. Garnet er så mykt, og så behagelig å jobbe med. Det klør ikke, det er et stort pluss. Og for all del, kjøp nye pinner, unngå alt i pinne 2, 2 1/2. Pinne 3 hjelper veldig, Sandnes garn ( et produkt som selges i de fleste garnforetninger, har også strikke pinner i samme navn. Da glir garnet mye lettere, og du slipper å strikke så hardt. You can do it:)

C. sa...

De var aldeles nydelige!
Passer flott på to nydelige gutter.
Hjemmestrikk er best, vi er heldige som har flere tanter og bestemødre som strikker for jeg kan absolutt ikke.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen