tirsdag, februar 19, 2013

Leserspørsmål: Liftgardin på barnerom

Jeg har fått et leserspørsmål fra Randi S.S i forhold til liftgardina med lystett stoff på barnerommet:

Hei! Husker du hvilken gardin/stoff-butikk som laget liftgardinen? Jeg synes den er nydelig, og planlegger noe lignende på vårt gutterom! :)


Ja, den er nydelig, og er en av de tingene jeg fortsatt elsker. Det hender man går lei prosjekter og interiørting, men denne er fantastisk fin og praktisk. Liftgardina er sydd på mål og er montert inni vinduskarmen. Vi bestilte stoff, lystett stoff, liftoppheng og søm fra samme sted; Poulsson i Tønsberg. De er kjempeflinke! Den kostet litt - tør nesten ikke si hvor mye - men jeg har ikke angret en dag. Kommer til å ha denne i mange, mange år. Vi valgte det beste (les: dyreste) lift-systemet siden denne skulle dras opp og ned hver dag. Smidige greier og like velfungerende idag som da vi kjøpte den i 2008. Den er verdt hver krone. Elsker stoffet (lys turkis/blå farge med brune stiplelinjer)! Skal se om jeg kan spore opp navn/ merke. Skriver det eventuelt nederst i dette innlegget.


Jeg bruker den som liftgardin/ rullegardin i ett og har ikke annet gardinoppheng på rommet, men det er fullt mulig å la den være bare rullegarding også. Kan supplere med lyse gardiner om jeg en dag skulle ønske det.

Håper dette var til hjelp! :) Og hurra for at Emilsen sover lengre lurer om dagen. En helt annen hverdag faktisk! Nå har jeg tid til å sette meg ned å svare på spørsmål og skrible litt iblant. Snart intensiverer jeg mailbesvarelser også.

PS! Svar på spørsmål om søskenvogn er rett rundt hjørnet. I mellomtiden: Søk på søskenvogn i søkefeltet her på bloggen.

1 kommentar:

Randi Sundmark Sagvolden sa...

Takk for svar! Da er det bare å få igang med letingen etter et stoff i samme stil! Du har god smak, til inspirasjon! :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen