onsdag, januar 09, 2013

Problemer med å laste opp bilder

Sliter med å laste opp bilder her om dagen. Derav lite blogging. Rullgardinfeltet for å hente frem filer kommer rett og slett ikke opp. Flere? Hva er galt? Noe jeg kan gjøre?

Isj og æsj!

8 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Hører det er mange som sliter med dette, tror det kan ha med nettleseren å gjøre uten at jeg er helt sikker. Noen får til å laste opp bilder i HTML-kode-fanen (når du skriver innlegget) har du prøvd det?

Lykke til i alle fall,
fin kveld og god klem:)

Anne sa...

Jeg har samme problemet selv. Trodde kanskje kontoen var full og var igang med å opprette eget domene. Men hvis det er et problem for flere så må de vel fikse det snart? I mens bruker jeg Picasa nettalbum, det går også 10 ganger raskere, her som jeg har så tregt nett.

Line L. sa...

Ser at mange har lastet ned Google chrome og da har det gått bra etterpå... Meen jeg vet ikke noe mer enn det dessverre ;-)

heidi sa...

Samme problem her.Måtte til slutt bruke et bilde jeg hadde brukt før på bloggen, for det fikk jeg lastet opp. Isj, så irritertede

AM sa...

Jeg har hørt at problemet er for de som bruker Internet Explorer. Prøv å laste ned Mozilla Firefox eller Google Chrome :)

Anaruh sa...

om Livets små øyebligg sier, så fungerer det hvis man velger HTML i stedet for Skriv øverst til venstre når man skal skrive nytt innlegg. Da legger man inn bilde på samme måte som gamledager :)

Marte sa...

SÅ godt å høre at det ikke bare gjelder meg! Tror vi er inne på noe med Chrome, skal forske mer i kveld :)

Bente sa...

Jeg bruker en annen nettleser, da går det bra:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen