torsdag, februar 24, 2011

En liten cowboy


Idag sendte vi avgårde en liten, bredbeint cowboy i barnehagen. Jespers andre karneval, må vite. (Bilder fra hans første HER.)


Kostymen var igjen laget med svært enkle midler, men mammaen syntes han var umåtelig tøff. For å få tatt disse bildene måtte han bestikkes med Mariekjeks...


Ellers koser jeg meg med vinterferie! Den var etterlengtet for å si det svært mildt. Ønsker alle andre med ferie eller langhelg noen supre vinterdager! :)

torsdag, februar 10, 2011

Jeg fortsetter min serie om livskvalitet og prioriteringer...


Serien min om livskvalitet og prioriteringer har stått litt på vent. Årsak? Livet med alt hva det innebærer av desembersykdom på alle tre, juleferie, familiebesøk, jobboppstart i januar, skriving av halvårsplaner og nye runder med sykdom. Nå er jeg motivert for å skrive litt til, så for den som har savnet fortsettelsen – HER er den.

Kommentarer kan skrives under selve innlegget. Mottar mer enn gjerne tanker og innspill. Elsker å lese kommentarene fra deres kloke hoder.

lørdag, februar 05, 2011

Prosjekt Ryddedag i kjelleren

O lykke! I helgen har vi foreldrene mine på besøk. De har kommet for å være barnevakt for Jespersen store deler av helgen. Igår var Mr Amélie og jeg på kino for første gang på hur-lenga-som-helst (så BlackSwan), og idag har vi storslagen ryddedag i kjelleren.


Som mange av dere vet, pusset vi jo opp vaskerommet i sommer, utvidet en bod og gjorde klar et lite gjestebad.


Sistnevnte ble bare halvgjort, men de to andre rommene har vært nesten-ferdige i lange tider. Nesten-ferdig kan være ganske irriterende, i hvert fall om man slår det sammen med mye rot og støv. Problemet var at alt stoppet opp i høst da jeg lå vannrett i senga og kastet opp og var gravidkvalm. Min kjære hadde mer enn nok med å følge opp lillegutt, hus og hjem mens jeg var inkompatibel til det meste.


Vel, idag har vi malt ferdig rør (dvs Mr Amélie har), ryddet, kastet, vasket støv av ting og tang, sortert i plastkasser (altså; jeg har...), merket med etiketter og plassert i de hjemmesnekrede, spesialtilpassede bodhyllene som min kjære har lagd.


Hyllene er forresten beiset med drivvedfarge - bare sånn for å ta stilen helt ut... i en kjellerbod innenfor vaskerommet. Thi-hi.


Jeg skal vise mer bilder fra kjelleren - jaaa! - men her er i alle fall et noen små glimt. Jeg er SÅÅÅÅ fornøyd! (NB! Klikk på bildene for å se dem i større versjon.)


A dream come true - en triviell og hverdagslig en som sådan. Og enda har vi metervis med hylleplass å gå på. Hyllene fortsetter til høyre og går i hjørneformasjon. Ting å putte i plastkasser har vi nok av, må bare handle litt flere bokser. Innerst i hjørnet til venstre står fryser og ekstra kjøleskap. Skohylle rett innenfor boddøra :)


Ha en fin lørdagskveld!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen