mandag, desember 08, 2008

Oppdatering


Det går unna i svingene her om dagen. Ved siden av mye jobb; alt det vanlige, pluss flere rettebunker, begynnende karaktersetting og juledill, driver Herr Amélie og jeg oppussingsrelaterte aktiviteter som vi har deadline på til 13. og 16.desember. Mye skal være ferdig til koselig familiebursdag på lørdag (jeg fyller 30 i morgen, det er vel lov å si det...), samt julefest for alle ansatte på tirsdag. Det blir moro å dekke bord til 23, pynte og fiffe opp! Innen denne dagen, skal vi (les: mest Herr Amélie) være ferdig med siste rest av listemaling, montering av en dør, bildeoppheng, magneter til et par innebygde skap, knagger til den ytre gangen, montering av en vegghylle + det konsollaktige "bardiskbordet" på kjøkkent og diverse annet. I tillegg har vi klesvask, rydding og alt annet hverdagslig som må gjøres. Jeg må være litt forsiktig pga formen (gravid + forkjølet), men gjør det jeg orker og passer på å få nok hvile.

Jeg har flere skriblerier "going on" inni hodet, så håper på noen pustepauser innimellom. Nå er heldigvis nettet i orden igjen. (Lite aktivitet på blogg og mail skyldes sistnevnte.) Håper dere har en fin uke!

Noen ganger lurer jeg på hvem de ulike leserne er. Vet hvor mange som er inne her i løpet av en dag, men det er moro å tenke på ansiktene bak tallene. Hvor mange kjente og ukjente, kvinner, menn... Hvem er de? Hva slags liv lever de? Hvor bor de? Hva driver de med? Hva liker de forskjellige å lese om? Jeg kommer jo uansett å skrive det som faller meg inn, men det er interessant å fundere på hva som vekker interesse. Jeg er jo bare meg og har mitt lille univers, slenger ut tanker ettersom det faller meg inn, og tenker ikke videre over dét. Hm - der kom jeg i det filosofiske hjørnet. Kanskje fordi jeg ubevisst utsetter en økt med retting av historieprøver?

Ha en fin kveld!

fredag, desember 05, 2008

Minner i bilder 1


Har sittet og sett på en del bilder i digitale "album" nå. Jeg har nemlig fått snoket meg inn på den halvskadede pc'n min. Egentlig er det masse jeg må gjøre med den - antivirus, fjerning av programmer og et eller annet jeg må ha datalyndig hjelp til - men det funket hvertfall å se gjennom bilder. Minnene strømmer på. Øyeblikk og stunder kommer nær, stemninger gjenskapes, ord huskes. Bilder betyr virkelig mye for meg! Slik har det alltid vært.

Nå har jeg bestemt meg for å hente frem bilder i ny og ne og legge dem her på bloggen. Andre har faste kjoleinnslag, fredagsinnlegg og andre føljetonger. Amélie skal ha Minner i bilder.

Bildet idag er det Maria E (venn og tidligere flatmate) som har tatt. Det er fra i utdrikningslaget mitt i september i fjor. Synes lyset i bildet er så fint. Himmelen. De glade ansiktene. Friskheten! Jeg blir så glad av å se på det. Bilder viser noen av de som var i utdrikningslaget. Kjenner takknemlighet over gode vennskap, herlige søstre, fine opplevelser, gode minner.

God helg!

(Fra venstre: Linda, Miriam, meg, storesøster Mari, lillesøster Synnøve, Mie.)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen